Odjel za pedagogiju

POSJET UČENIKA SŠ NOVSKA NAŠEM ODJELU

U petak, 20. svibnja 2022. u 12:00h naš Odjel posjetili su učenici SŠ Novska u okviru planiranog posjeta Zadru kroz aktivnost njihove škole u sudjelovanju na Erasmus + projektu (Geometrician's views). Kroz projekt obrađuju razne matematičko-umjetničke teme pri čemu je sada u tijeku razrada dijela projekta usmjeren na Arhitekturu.

U okviru stručnog posjeta Zadru, nastavnica SŠ Novska Gordana Divić je inicijalno kontaktirala našu studenticu 3. godine preddiplomskog studija pedagogije, Helenu Mažar s ciljem interesa za posjet zgradi našega Sveučilišta. Studentica je upit prenijela Uredu prorktorice za studente i studije, prof. Baliž-Nižić, koja je zajedno s Rektoricom, prof. Vican podržala i odobrila planirani posjet. Nastavno na odobrenje posjeta, organizacija je prenešena na Odjel.

Gostima smo prezentirali studiranje u Zadru te strukturu studijskih programa na našem Sveučilištu. Nakon završetka susreta, učenici su upućeni u studentski restoran Barbakan na dogovoreni ručak. Fotografije se mogu pogledati u foto galeriji.