Odjel za pedagogiju

ERASMUS+ KA103 I KA107 NATJEČAJI

Natječaj za odlaznu mobilnost studenata za akademsku godinu 2019./2020. u okviru Erasmus+ KA107 programa – mobilnost u partnerskim zemljama (Japan, Maroko, Crna Gora, Ruska Federacija, Indija i Srbija)

Sveučilište u Zadru raspisuje Natječaj za financiranje mobilnosti studenata u svrhu studijskog boravka kojeg je moguće ostvariti u akademsku godinu 2019./2020. u okviru Projekta 2018-1-HR01-KA107-047254 (Erasmus+ program, ključna aktivnost 1: KA107) u partnerskim zemljama Japanu, Maroku, Crnoj Gori, Ruskoj Federaciji, Indiji i Srbiji. Cjelokupni tekst Natječaja u kojem je objašnjen postupak prijave kao i kriteriji odabira kandidata možete pronaći OVDJE.

Molimo Vas pročitajte tekst Natječaja (posebice dio koji se odnosi na postupak prijave) prije nego pristupite ispunjavanju on-line obrazaca. Obrasce NIJE moguće sačuvati ukoliko ih ne završite te je preporuka unaprijed pripremiti određene podatke kao što su JMBG, Erasmus kodovi institucija domaćina, provjeriti zadovoljava li Vaš težinski prosjek ocjena kriterij Natječaja (za tekuću razinu studija student može provjeriti prosjek ocjena na studomatu, dok se za niže (završene) razine studija prosjek može provjeriti u dopunskoj ispravi o studiranju). Napominjemo da Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zadru morate dostaviti ostale dokumente tražene Natječajem putem e-maila, poštom ili osobno nakon čega ćete dobiti potvrdu da je Vaša prijava uspješno zaprimljena kao i izjavu studenta koju je potrebno potpisati da bi Vaša prijava bila valjana.

ROK ZA PRIJAVU JE ODMAH, DO POPUNJENJA ODOBRENE KVOTE ILI NAJKASNIJE DO 15. ožujka 2019. GODINE.

NAPOMENA: Datumom prijave smatra se dan kad je dostavljena SVA Natječajem zatražena dokumentacija. Osim prijavnog obrasca i pisma motivacije koji se podnose on-line, ostalu dokumentaciju potrebno je osobno dostaviti u Ured za međunarodnu suradnju na niže navedenu adresu, zgrada rektorata, V kat najkasnije do 15. ožujka 2019. godine u 15,00 sati.

ILI poslati skenirane preslike e-mailom na adresu erasmus@unizd.hr ILI poštom na adresu (preporuka je dokumentaciju dostaviti osobno):

Sveučilište u Zadru - Rektorat - Ured za međunarodnu suradnju

(s naznakom: Za Erasmus+ natječaj)

Mihovila Pavlinovića 1, 23 000 Zadar

Kontakt za dodatne informacije: erasmus@unizd.hr /023-200-588

Theme picker