Odjel za pedagogiju

Obavijest studentima prve godine preddiplomskih i integriranih studija – susret s rektoricom i početak nastave

Dragi studenti prve godine preddiplomskih i integriranih studija, pozivamo vas na susret s rektoricom Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Dijanom Vican u ponedjeljak, 1. listopada 2018. prema sljedećem rasporedu:

a) u 9:00 sati susret sa studentima prve godine jednopredmetnih studija u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Krešimira IV. 2, 2. kat);

b) u 10:00 sati susret sa studentima prve godine dvopredmetnih studija i sa studentima prve godine integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog učiteljskog studija u Gospiću u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru (Obala kralja Petra Krešimira IV. 2, 2. kat).

 

Susret pročelnika odjela i predstojnika odsjeka i studenata prve godine preddiplomskih i integriranih studija održat će se u ponedjeljak, 1. listopada 2018. na matičnim odjelima i odsjecima i to:

a) u 10:45 sati susret sa studentima prve godine jednopredmetnih studija i sa studentima prvog (a1) predmeta dvopredmetnih studija;

b) u 11:45 sati susret sa studentima prve godine drugog (a2) predmeta dvopredmetnih studija.

Nastava za studente prve godine preddiplomskih i integriranih studija te studente druge godine diplomskih studija počinje u utorak, 2. listopada 2018. godine.

 

Radujemo se vašem dolasku!

Theme picker