Odjel za pedagogiju

Ritam kulturizma 2016 - Poziv na revijalnu košarkašku utakmicu

U okviru studentskog projekta „Ritam kulturizma“ 2016. godine, za kojeg su zaslužni studenti prve godine diplomskog studija Odjela za turizam i komunikacijske znanosti, održat će se sportsko događanje u košarkaškoj dvorani Jazine, 23. travnja u periodu od 16,00 do 18,00 sati.
Događaj se sastoji od niza aktivnosti od čime se najviše ističu dvije košarkaške utakmice između Novog i Starog kampusa Sveučilišta u Zadru, u kojima će sudjelovati profesori i studenti brojnih odjela unutar navedenog sveučilišta. Uz utakmice, predviđeno je nekoliko aktivnosti kojima će se animirati publika kao što su " 3 point contest", " Impossible shot", plesni nastupi Tornadela te brojne druge aktivnosti. 
Posjetitelji ce biti u mogućnosti sudjelovati u lutriji humanitarnog karaktera (svi prihodi idu Centru za rehabilitaciju sv. Filip i Jakov) te na taj način pridonijeti humanitarnom aspektu cjelokupnog projekta.Ulaz je za sve posjetitelje besplatan!
Detaljnije informacije o utakmici te službeni program ovogodišnjeg projekta ''Ritam kulturizma'' možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Facebook: https://www.facebook.com/events/1716731691872134/

web: https://ritamkulturizma.com/